Rođen u Zagrebu

„Rođen u Zagrebu“ personalizirana je slikovnica za dječake rođene u Zagrebu, ali i za one koji možda nisu rođeni u Zagrebu, ali u Zagrebu već dugo žive ili jednostavno za sve dječake koji vole Zagreb, njegove uličice, trgove, slastičarnice, znamenitosti…

Ova je slikovnica pravi mali putopisni vodič kroz grad Zagreb, sadrži brojne informacije vezane uz naš grad, ali prije svega nudi puno ideja za istraživanje grada za roditelje i djecu, bake, djedove i unuke ili bilo koje druge članove obitelji. „Rođen u Zagrebu“ poziva na čitanje, potiče na šetnje gradom, na istraživanje, na razgledavanje, na upoznavanje svog rodnog grada.

OVO NIJE JOŠ SAMO JEDNA SLIKOVNICA O GRADU ZAGREBU

Ova je slikovnica ujedno i prekrasan fotoalbum u koji možete umetnuti fotografije nakon šetnji gradom. Možete zabilježiti mobitelom ili fotoaparatom svoje uspomene i staviti ih u slikovnicu kao podsjetnik na najljepše uspomene iz šetnji i razgledavanja Zagreba.

Uz to slikovnica nudi mjesta za upisivanje dojmova tako da za početak roditelji mogu zapisati najljepše dojmove iz grada Zagreba za svoje najmlađe. A kasnije kada djeca već krenu u školu, dojmove mogu zapisivati sami te se slikovnica „Rođen u Zagrebu“ pretvara u pravi mali spomenar najljepših uspomena.

U slikovnici ćete pronaći 7 znamenitosti i lokacija grada Zagreba, kartu koja vas vodi od Maksimira pa sve do Umjetničkog paviljona, a pisana je u muškom licu jer se obraća svim dječacima koji vole naš Zagreb grad. Divne ilustracije nude i slikovni rječnik kako bi se od malih nogu poticalo čitanje i učenje novih riječi. 

Požurite po svoj primjerak čim prije jer ova slikovnica može biti jedinstven dar za krštenje djeteta, rođendan, Prvu pričest ili bilo koju drugu lijepu priliku.