Istražite Zagreb s djecom

„Istražite Zagreb s djecom“ slikovnica je za sve obitelji diljem Hrvatske koje žele upoznati grad Zagreb na drugačiji način. Ovo je slikovnica za roditelje s djecom, djedove i bake, tete, ujake i stričeve, za sve znatiželjnike i pustolove koji žele glavni grad Republike Hrvatske istražiti, upoznati i iznova otkriti. U našem Zagrebu nalazi se toliko divnih trgova, perivoja, trgovina, slastičarnica, muzeja i kazališta, a uz našu slikovnicu svaki će se posjet Zagrebu pretvoriti u pravu pustolovinu.


Ova je slikovnica pravi mali putopisni vodič kroz grad Zagreb, sadrži brojne
informacije vezane uz naš grad, ali prije svega nudi puno ideja za istraživanje grada za roditelje i djecu, bake, djedove i unuke ili bilo koje druge članove obitelji. „Istražite Zagreb s djecom“ poziva na čitanje, potiče na šetnje gradom, na istraživanje, na razgledavanje, na upoznavanje divnog grada Zagreba.

OVO NIJE JOŠ SAMO JEDNA SLIKOVNICA O GRADU ZAGREBU

Ova je slikovnica ujedno i prekrasan fotoalbum u koji možete umetnuti fotografije nakon šetnji gradom. Možete zabilježiti mobitelom ili fotoaparatom svoje uspomene i staviti ih u slikovnicu kao podsjetnik na najljepše uspomene iz šetnji i razgledavanja Zagreba.

Uz to slikovnica nudi mjesta za upisivanje dojmova tako da za početak roditelji mogu zapisati najljepše dojmove iz grada Zagreba za svoje najmlađe. A kasnije kada djeca već krenu u školu, dojmove mogu zapisivati sami te se slikovnica „Istražite Zagreb s djecom“ pretvara u pravi mali spomenar najljepših uspomena.

U slikovnici ćete pronaći 7 znamenitosti i lokacija grada Zagreba, kartu koja vas vodi od Maksimira pa sve do Umjetničkog paviljona, a pisana je u 2. licu množine te se obraća svim obiteljima, znatiželjnicima i pustolovima koji vole naš Zagreb grad. Divne ilustracije nude i slikovni rječnik kako bi se od malih nogu poticalo čitanje i učenje novih riječi. 

Požurite po svoj primjerak čim prije jer ova slikovnica može biti jedinstven suvenir pri odlasku na izlet ili putovanje u grad Zagreb, ali isto tako i divan poklon za rođendan, krštenje, prvu pričest, polazak u školu ili kao nagrada za kraj školske godine kao poticaj na istraživanje grada Zagreba.