Explore Zagreb with kids

„Explore Zagreb with Kids“ slikovnica je na engleskom jeziku za sve obitelji koje nam dolaze iz inozemstva, a žele upoznati grad Zagreb na drugačiji način. Ovo je slikovnica za roditelje s djecom, djedove i bake, tete, ujake i stričeve, za sve znatiželjnike i pustolove koji žele glavni grad Republike Hrvatske istražiti, upoznati i iznova otkriti. U našem Zagrebu nalazi se toliko divnih trgova, perivoja, trgovina, slastičarnica, muzeja i kazališta, a uz našu slikovnicu svaki će se posjet Zagrebu pretvoriti u pravu pustolovinu.

Ova je slikovnica pravi mali putopisni vodič kroz grad Zagreb, sadrži brojne informacije vezane uz naš grad, ali prije svega nudi puno ideja za istraživanje grada za roditelje i djecu, bake, djedove i unuke ili bilo koje druge članove obitelji. „Explore Zagreb with Kids“ poziva na čitanje, potiče na šetnje gradom, na istraživanje, na razgledavanje, na upoznavanje divnog grada Zagreba.

OVO NIJE JOŠ SAMO JEDNA SLIKOVNICA O GRADU ZAGREBU

Ova je slikovnica ujedno i prekrasan fotoalbum u koji možete umetnuti fotografije nakon šetnji gradom. Možete zabilježiti mobitelom ili fotoaparatom svoje uspomene i staviti ih u slikovnicu kao podsjetnik na najljepše uspomene iz šetnji i razgledavanja Zagreba.

Uz to slikovnica nudi mjesta za upisivanje dojmova tako da za početak roditelji mogu zapisati najljepše dojmove iz grada Zagreba za svoje najmlađe. A kasnije kada djeca već krenu u školu, dojmove mogu zapisivati sami te se slikovnica „Explore Zagreb with Kids“ pretvara u pravi mali spomenar najljepših uspomena.

U slikovnici ćete pronaći 7 znamenitosti i lokacija grada Zagreba, kartu koja vas vodi od Maksimira pa sve do Umjetničkog paviljona, a pisana je u 2. licu množine te se obraća svim obiteljima, znatiželjnicima i pustolovima koji vole naš Zagreb grad. Divne ilustracije nude i slikovni rječnik kako bi se od malih nogu poticalo čitanje i učenje novih riječi. 

Požurite po svoj primjerak čim prije jer ova slikovnica može biti jedinstven suvenir pri odlasku na izlet ili putovanje u grad Zagreb te trajna uspomena na naš divan glavni grad.